28 nov - amaaagad

ÄR såååååå SÅÅÅ glad amagad. Ska firas!! Och jag är sjukt sugen på sexiga grislår. Önskat mig de i julklapp, man får hoppas på det bästa :D haha



29 dec - decision dayy



29 nov - Men varför. Luke timothy grimes

 
 
vadå en crush 
 

28 nov - snart helg

Jag är så sjukt nervös för vännen som ska opereras! Blir att umgås och stötta henne i helgen och sen blire bio och käka sushi för första gången på typ 6 år(!) tillsammans med vane, aran och semmi.

 

Senast och första gången jag fick testa .. så var det min storebror alexis som tvinga mig på det och jag agerade allt annat än ladylike. Typ spotta ut det, gjorde sexigaste grimaserna osv osv. Kanskekanske också berodde på mängden wasabin han lurade i mig  .. "Här steffie, det blir godare med såsen" Och jag som alltid kör på kvantitet före kvalité när det kommer till mat, ångrade mig rätt så mycket efter den tuggan HAHA. Dränkte skiten ur den råa laxen. Men men. Det ska tydligen vara stor skillnad på bra sushi och mindre bra sushi så vi får väl se! :D

 

Ska också äntligen få träffa mina älsklingar ovan. En som jobbar hela tiden och en som varit magsjuk och typ spytt upp inälvorna. ♥ Saknat de 
 

27 nov - chocolate

Asså ja okej. Jag är så hjärntvättad som man kan bli, aldrig.mer.påbörja.serie. Var nyss nere i ica med min partnerincrime och köpte med mig godis chokladbollar och läsk. Jag är snart där.. 5 avsnitt kvar som eventuellt är över till morgonen.
 
Yessir så vad annars, kommit fram till 2 viktiga beslut idag, kommer o dela med mig utav dom längre fram! :) 
 
 

26 nov - svar

 
Anonym Om:
hahahahahhaa du är knäppis :D
Hahaha man måste roa sig ! :P 
 
Tja Om:
Nämn två saker du stör dig på väldigt mycket ? :)
Hmm... okej. Misstolka mig inte nu. Självklart ska man sprida kärlek, det behövs runt omkring oss! Jag har jätte många kompisar och vänner som jag tycker mycket om, som finns i mitt hjärta, som jag respekterar och bryr mig om. Men att älska, det är ett sjukt starkt ord och en sjukt stor betydelse ligger bakom det... enligt mig. Så alla dessa flickor eller kvinnor och jag vettefan som slänger runt JAG ÄLSKAR dig till alla möjliga dom kommer bra överens med eller klickar med är något jag faktiskt kan störa mig på. Jag älskar dig... det är starkt. Det är en känsla som växer fram inom en efter en hel rad faktorer. Inte bara för att man shit, vi tycker, tänker och är detsamma på den "punkten. Väx upp fan det här är inte playahead tider. Kan erkänna, jag har själv babblat runt och sagt så till kompisar. Men med tiden har jag lärt mig vad innebörden av den meningen egentligen står för. Jag sa till exempel jag älskar dig, till pappa för första gången för 2 veckor sen. Vi är familj, men inte ens det räcker till för att känna den känslan. Det är något som växer inom en, en känsla som byggs upp. Pappa och jag har haft konflikter mellan oss under alla dessa 21 år och har bara nu kommit varandra nära, mer nära än någonsin. Vi kan prata om mycket, ge varandra råd, visa omtanke och kärlek. Så iallafall... det stör jag mig på, den onödiga förbrukningen utav meningen jag älskar dig. Varför göra den så obetydelsefull? Fjortisfasoner. Jag säger så till de jag faktiskt menar det till. Det känns speciellt och det kommer från hjärtat! :) 
 
Och sen en till sak.. hmm. Wannabeeees utan personlighet. Sluta ta efter andra och var er själva, då dras också rätt människor till dig. Punkt
 
Anonym Om:
Jag ville kommentera något men nu har jaag stått här i 5 min utan att komma på vad hahahaha :P du äf snäll och fib iallafall :) skriv lite lite oftare
HAHA nej vad söt ! :D Tack så hemskt mycket. Ja jag skriver när jag har något vettigt....eller myyycket mindre vettigt att skriva haha. 
 
Anonym Om:
Kan du inte försöka lägga in fler bilder?
Tycker det är bra som det är:)
 
Anonym Om:
fett fin:)
Tack så mycket !!:)
 
Anonym Om:
HAHAHHA asså steffi orkar inte med dej!

hahahaha äschhhhh

26 nov - kärring

Okeej. Sjukt jävla bra uppdatering, de standard! Hur som. Än idag är att sätta sig på toa och knyta skorna dagens JOBBIGASTE mission. Röven och ben gör så effing ont efter workouten med semmi. Det verkligen tog på mig, kör jag såna pass varje vecka kommer jag sluta som en wigga, mjau. Kommer aldrig hända men hoppas kan man. Aja passet belönades med kinesiskt och ben n jerrys. 
 
 
Resten av helgen hmm vad gjorde jag.. jo juste. Grym utgång med Malin och Falone, blev champisrör och flipperiflipp. Slut på de flytande fettet nu iaf, eller som sagt.. man får hoppas! Inte för att leka någonting alls utan för att jag faktiskt vill ha effekt från min träning nu känner jag. Och sen då.. sen har jag bara tränat, tagit det lugnt och gjort mina sysslor. Kollat på min serie som hållt mig uppe som zoombie dessa dagar också. Är på säsong 6 nu äntligen, det sista av det sista och jag vill bara få klart på skiten så jag kan återgå till det normala. Ska aldrig mer börja följa serie
 
 

20 nov - big booteey bischääz

Dagens nytt: RÅN UTAV KORVLAGER PÅ IKEA. 3 farligt beväpnade bönor är på vift, all tänkbar info som kan leda till dessa välkomnas. Källor säger att de mycket möjligt kan lockas fram med ketchup. Har du sett eller hört något? För inkommande tips, ring 020-445 45 — med Suzan Mir ochShermin Einmaa.
 
 
Okej igår satt vi och DOG av garv till förvrängningsvideos vi gjorde på sherres kök haha. Så jävla heta bara! Satt och gjorde denna "collage" påvägen hem sen. Kunde inte somna förens fem någonting var sjukt hungrig för någon  konstig anledning, och jag försökte verkligen hålla mig då det var sent. Men det resultera som jag sa bara i att jag var uppe litelitelite föör länge. Gick och åt tillslut och sen kunde jag somna om. 
 
Över till det motsatta, vaknade med världens träningsvärk i rumpa och ben. Bra pass med sussi igår! Blir ett till efter mina sysslor idag:) Hare bra alla!
 

19 nov - kattjävel

 

Hejhopp! Precis lagat mat åt familyy. Drack under tiden den gamla klassikern capri sonne - på gränsen till iskall och fyfan.vilken.njutning. Köpte en hel box! Ska kolla på sverige portugal matchen till maten och sen blir det kladdkaka som efterätt... läser ni sherre och suss, KLADDKAKA. Fast inget slår nog sussis verk. Senast var den perfekt, gudomlig, min mun typ vattnas utav tanken på hur perfekt kladdig den var. Skulle på myskväll hos de idag men de dök upp lite konflikter, möter de imorn efter mina sysslor.
 
På tal om ingenting, min katt skrämde skiten ur mig inatt. Hon klättrade på michelles rygg och mage och typ råstirra på henne face to face. Tog bort henne första gången men sen fortsatte hon och tillslut brydde jag mig inte, michi förtjänade det, vet inte varför men jag kände att hon förtjäna det för någon framtida grej hon eventuellt kommer göra. Sålänge Rosita inte kommer till min säng då jag är allergisk mot pälsen... men hur som helst, jag somnar och vaknar helt plötsligt utav attack på min arm!!!!? Första gången det NÅGONSIN händer och vi har ändå haft rosi i över 10 år. Hon.ba.rev.mig. Låg på mage med armarna utsträckta och då rev hon mig och jag blev ju skiträdd typ skrek och skrämde alla haha. Sjukt läskigt!  
 
 
Anonym Om: datum ? ingen aning
Kik ?
Nopp
 
Anonym Misstänkt spam! Om: 17 nov - bröder SsS
always cute
Thanks!! :)
 
Har du fått körkort? I såna fall grattis haha:)
Nepp inte än men har uppkörningen bokad! :D
 
Gud vilken fin! Är det äkta päls på? Kram!:)
Visst är den ! :D Jätte söt verkligen. Si det är det, vad för djur ville jag aldrig kolla upp. kram :)

17 nov - däckad



17 nov - bröder SsS

The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss, and have found their way out of the depths. 
These person have an appreciation, a sensitivity, and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness, and a deep loving concern.
 
Beautiful people do not just happen
 
-Elizabeth Kubler Ros
 
 

17 nov - återställningssöndaag

Rätt så grym eller kanske inte haha. Gjort mina have2dooiiess och sen tagit de lugnt och mindre lugnt med familj och vänner. Fredags blev de träning, klippning av vän senare på eftermiddagen och på kvällen var Semmi och jag och åt på jensen, sjuukt god medium tillagad biff med grönsaker blev de för min del, hade suttit mer än fint idag! Aja vi satt där och tog de lugnt till stängning och sen fick vi lust att åka lite vilse i stan haha. Tänker aaldrig köra i stan sent på helger, folk är som självmordsbenägna på gatorna, typ hoppar fram överallt från ingenstans. Men men.. tillslut drog vi till en bar där jag tog 2 öl, sjukt trevlig och kul kväll!:) 
 
Lördag umgicks jag med pappa och bror, började självklart med fettopizzor. En pizzaställe jag besöker minst 2 ggr i veckan sen 9 år tillbaka (y)
 
 
Blev därefter en heldag på stan där vi kolla efter kläder åt dom... även jag fick med mig lite vardagskläder, vantar, halsduk och så en MEGASÖT jacka. Alltså dog för den, bilden ger den ingen rättvisa!
 
finns på Zara för 1800
 
Hur sooom... senare åkte suss och jag till sherre där det var förning med en massa på g. De skulle ut men sussi och jag drog till födelsedagsfirande i märsta.. säger bara en sak, en mormor på tåget ögade oss FINT. Fyfan hahah jag dör. Tackar semmi, kvällens räddare i nöd! :P 
 
 

Någon dag i november - yeaah

 
 
Ena vännen är hög på citadon andra är seg utav pencilin, om gud är snäll så smittas jag eeej. Okej varit sjukt seg idag legat och filmat mig med helium booth hahah alltså kramp i magen garvat sååååå olagligt mycket, kanskekanske delar med mig utav någon video. Nu ska jag äta varma mackor och kolla på fittserien som inte låter mig va
 

datum ? ingen aning

Indeed indeeeeed jag harsjuktmedtråkigt. Gjort dagens sysslor och nu hem till ännu mer sysslor. Det enda jag kan tänka på är fett och socker.. pannkaka,blåbärspaj,falafel,korv,oboy,nybakatbröd,mozzarella(wtf?),chickennuggets,kebab och chilenitos. Är så sjukt sugen på nämnda - superviktiga näringsintag.Vill ligga, glo på min serie och få dessa serverade föööö jag är en tamam madam. Förtjänar.. typ
 

12 nov - sorry for what I said when I was hungry

 
Vi försökte oss på de där dancemovet till låten ride on me .. ni vet den där mainstreamade. Gjorde till och med egen video... inget ni vill se HAHA. Funkar alldeles utmärkt på sängen, kände mig som en vig jävla orm. Fick luft och testade på golvet kort därefter och nae, nej.. Dont do it om ni vill behålla bröst och revben hahah. Shit tror på riktigt att grannar även 2 våningar ner hörde smällen
 

12 nov - tiden bara flyyger

Anonym Om:
Asså du är klockren du borde skriva om olika ämnen varje vecka eller något =)
Hey:) tacktack ! Njaa haha .. man kan ju ställa frågor kring något ämne så kan jag försöka svara utifrån mitt perspektiv 
 
Anonym Om:
vilken serieeeeeeeee? :)

Okej Jättejätte mobbad... lovade mig själv att aldrig fastna för något ogivande på tv igen och så fastnar jag för en serie jag varit uppe till 7 på morgonen och kollat på. Det är dessvärre true blood! Haha vet ej riktigt men känner mig så busig av att erkänna det. Vampyrer, varulvar o randoms, händer spännande grejer hela tiden! Det är något med dom här jävla varelserna, vill typ också bli biten haha sick. Men men, Som jag sa, händer spännande händelser hela tiden går knappt att sluta kolla. Just nu känner jag såhär, jag måste få de här 6 säsonger over with för att kunna fortsätta med mina vanliga sysslor

 

Sedan så fick jag ännu en kommentar som jag nu tagit bort, men du känner nog igen dig. Snälla, söta rara! Kan du inte snälla ta kontakt med mig via facebook? Estefania alejandra gaete. Och om inte där, via hotmail? [email protected] Är det så att det känns lite blottande och pinsamt.. skaffa ett nytt hotmail konto? Jag vill så gärna prata med dig, man ska inte behöva må som du gör! 


 

Annars då.. Vad hände förra veckan, shit minns knappt. Mina have 2 do, myskväll hos sherre med suss, åt överflöd med pepparkakor och ärrade oss hela natten. Inga kommentarer ang det haha. Sen så har jag har tränat, fikat, handlat, umgåtts med syrran, vi var ute och fira henne i helgen faktiskt. Fick en video skickad där en massa gamla kostymnissar ploppar upp HAHA alltså wtf? Vissa hamnar på helt fel ställen. Lördags tog jag det lugnt i täby hela dagen, till kvällen kom michelle och hamed hem och vi hade sluuumberpartej. Snacka om att vara i tredje hjulet hahaha.

 

Juste ! Jag dör, jag höll på och kolla igenom några ljudappar på min lur, (så jobbigt att vi inte har samma som iphones!) och hitta en som imiterar regn. Klockan var kanske 4 och syster skulle upp 5 kände mig så hemsk efter.. men iaf, fanns med olika intensitet, första med lite duggregn och sista med värsta åskan.. jag kan säga att jag kom upp till den sista och med feeet volym, syster halvvaknade och jag ba shiit michi, det blixtrar ute och grejer hahaaha jag tror hon fick väääärldens ångest och jag ville bara dööö. Hon snoozade i hundra år just för att hon inte ville upp sen tydligen. Då låg jag självklart och sov gott :) 

Nuuu peeeps.. blir det serie och sen plugg

 

 Konstig fot

11 nov - stress

Haha -lol- bitch
-

10 nov - nattankar

Människan väljer själv hur denne vill må och leva. Vi lever i dragningskraft.. och från djup och botten från våra tankar. Som tv tex .. något vi inte gillar rullar, vad gör man då? Man byter kanal och ser det vi vill se. Allt styrs från våra tankar. Vi är produkter utav det vi har upplevt och gått igenom.. det kan påverka bra och dåligt. Man måste låta det dåliga försvinna genom att tänka på det vi VILL tänka på, tänka och se det vi vill se. Våra tankar bygger en frekvens och det slår sedan tillbaka och spelas upp i våra liv. Gillar du det inte, byt kanal. Det är magnetiskt, det du tänker .. sprids ut, plockar på sig allt som är i samma frekvens och returnerar det till källan, dig själv.
                                                                                      
Hemma från en massa prat och käk. Syrran ligger och sover och jag ska döda min serie som jag gjort 2 hela dagar denna vecka.. har kommit till hälften av andra säsongen och varje avsnitt är på 1 h haha. Bröt mitt egna löfte, svag brud. Men men, imorgon skriver jag om senast promise. Godnatt sålänge 
                                                                                     
 

10 nov - babes

Mycket bra vecka, påväg till pappa nu skriver senare



4 nov - resterande sega svar...

...  Men här är dom iallafall:) 

Och så har jag laddat ner en ny mobbad app som jag var tvungen att testa haha! patient

Anonym 

Om: 

17 sep - fattaruu

Woho passar också på :D favoritfärg? Vad gör du helst på en första dejt ? Vad attraherar dig hos killen? Saknar du jimmy ?

Alltså gud det där är en svår fråga! Jag älskar att blanda färger, när jag ritar och målar osv. Alla är så vackra! Men  midnattsblått och rött brukar mitt öga fastna på lite extra. Blått har varit favvisen sen barnsben. Hmm första dejt , dejtar sääälllan haha. Men jag är väldigt flexibel av mig roas av att göra vad som helst nästan, så länge man är i bra schyst sällskap! :) Gillar när killen tar intiativ med ideer iallafall.. jag själv kan också komma på en massor men att vara lite bestämd och visa att man vet vad man gör är lite nice ändå. Vad som attraherar mig, en kille med fötterna på jorden, vänlig, gentleman, logiskt tänkande, ärlig, respektfull och snäll mot mina nära och kära(!) Och så en av det viktigaste, humoorn. Eller okej frågan var vad som attraherar mig.. aaahmen humor, faktiskt! som fan. Fina söta ögon och leende. Och så charmighet, men inte mot alla. Busighet så vi kan busa tillsammans. Nejmen snälla kan ni sluta ta upp honom? i respekt för både honom och mig

maria m 

Om: 

30 sep

<3

♥ !

Anonym 

Om: 

2 okt - wawawiwä

När ska du avara på dem senaste kommentarer ? Jag undrar hur du ser på andra tjejer om det finns några du inte gillar kanske fördomar eller så

Nu:) Försöker att inte tänka alls om folk jag inte känner, vill alltid ge alla en chans då man faktiskt inte känner varandra, man vet inte vad denne gått igenom osv. Något jag inte diggar är falsk smöreri, liksom lugn. Vad egentligen är det du vill uppnå . Gäller inte bara mot mig utan alla möjliga tjejer därute, tycker du något helhjärtat dela med dig.. men falsk smöreri , man ser ju igenom.. men aah,,  kan vara rätt så roligt ändå

Anonym 

Om: 

14 okt - mannen

Hallå dina kommentarer ?

si señorita

Anonym 

Om: 

14 okt - mannen

Älskar ditr skratt :D hahahaha

Ärliiigt haha , de nice ! tack

Anonym 

Om: 

14 okt - mannen

förresten jag tror oxå att det skulle bli bätteer om du svarar pp kommentarer som du gjorde innan på din andra blogg. På en gång istället för sen. Du skulle få fler läsare tror jag:) och om du är lite mer personligare igen. Ta inte illa upp:) det är lugnt då

Hej :) Jag bryr mig inte om antal läsare, bara kul att dela med sig av roliga tankar, åsikter och onödigt skit till folk man känner och bekanta. Gynnar mig inte på något sätt att öka läsare

katarina c 

Om: 

15 okt eller 15 april

Så sööööt !!!!

Vadå söt ? Vänta måste slå upp inlägget. HAHA jaha, taaack ! :D

Anonym 

Om: 

15 okt eller 15 april

du säger att du ska svara på dina kommentarer men sen gör du inte det ? Det lär inte ta mer än 10 min så kör bara :) rycker du ska skriva mer om vad du gör om dagarna och tänker på =) som förut tex . Älskar dina ögon fina

Nej jag vet det är helt ärligt för att jag har mycket att göra hela tiden, sen när jag väl inte har något på G så gör jag INTE ETT SKIT. Bara är, för mig själv, typ äter.. glor på taket osv. Jag skriver så personligt som jag gjort hittils, vissa saker vill jag helst inte dela med mig. Tack så hemskt mycket! :)

Anonym 

Om: 

17 okt - jahapp...kill frågor

SÅNT GILLAS =D hur tycker du en tjejkompis ska vara vara då? Använd dig av fler bilder:)

Haha okej kul!:) En tjejkompis... finns skillnad på kompisar och vänner. Men en nära vän, ska vara LOJAL, stöttande, förståelig, kunna säga emot när något faktiskt inte faller i smaken eller känns fel, vara ärlig helt enkelt. Våga säga som saker är gällande kring allt möjligt. Man har kommit och blivit nära för en anledning så att hamna i oense kan hända men det ordnar ju sig tillslut:) Bröt tex kontakt med en gammal nära vän för ett tag sen just för all den här överflödiga falskhet. Jag pallar inte att vara runt sånt folk längre helt enkelt. Var dig själv förihelvette, var exakt vem du vill vara skäms inte, lek inte annan än vad du är, trampa inte ner någon för ditt egna bästa och synhet, utnjyttja inte dina vänner eller KÄRA, lek inte med folks känslor (se; känslor, en sak att dejta runt osv en annan att komma så långt att man startar känslor hos denne och vill få ut det bästa utav det samtidigt som man skiteri och tex gör samma med andra, så äckligt fult bara), flörta för I HELVETE inte med folks flick/pojkvänner. Så blåst i huvudet man kan bli. Shit vad jag hatar sånt. Alltså helt ärligt, går jag ute på stan och ser ett par, jag kan kolla på dom och tänka guuud vad gulliga, men närmar de sig .. de känns så haram bara, kollar ner på marken på en gång typ haha. Och med mina kompisars killar, på G eller vad som helst. Tanken slår mig inte ens. Lär er det bitches. Och ni inkompetenta idioter som inte kan det, fan behärskning, please. Örfil från mig om jag ser något sånt i min närhet igen

Anonym 

Om: 

17 okt - han sjunger, rappar och är char...

Lägg låtar oftare ;D

Kejråååå ska tänka på det !:)

Anonym 

Om: 

23 okt - sova

Beundrandvärt Fin tjejen <3

Tack så hemskt hemskt mycket! :D

katarina c 

Om: 

28 okt - de har iingen aning

Woow vacker!

TACK :D 

Anonym 

Om: 

28 okt - de har iingen aning

Träffar du någon ?

Nepp me dont

Anonym 

Om: 

28 okt - de har iingen aning

Nice bajs ! Du är så fin =d

Nicepricedeenice tack så jätte mycket :)

Anonym 

Om: 

28 okt - de har iingen aning

Och kam du inte göra outfits bilder ?

Sagt det hundra gånger men säger det igen. Kommer aldrig att börja med outfits bilder och det JUST FÖR ATT.. jag tycker folk ska klä sig exakt som dom vill och känner för, ingen jävla mainstream shit

Anonym 

Om: 

30 oktober - HE GOT THE BEST

Hahahah steffi du är sjuk

hahaha yaaa

Anonym 

Om: 

Nov. 03, 2013

skriv dåå

Men gör ju det juuu. Hej på dig :)

5 nov - manuscrito encontrado en Accra

 
 
Benditos sean aquellos que no temen la soledad.
Que no se asustan con la propia compañia, que ni se desesperan 
en busca de algo con lo que ocuparse y 
divertirse o a lo que juzgar. 
  
 

assåå va

SÅ FUCKING SUGEN PÅ JUICE :( Kan inte sova och syster ska upp om halvtimme.. ska man stanna uppe och väcka henne eller? Kanske borde dygna ska själv upp snart. Men kan inte sluta tänka på juice... apelsinjuice. Eller tropiskt, alltså mums! Sådär kallt... med isbitar. Eller icetea, sån där persikosmak. Åh



4 nov - hahahah

Jag ska upp 8 men här sitter jag och äter fiskpinnar jag värmt i micron hahahah, så jävla random?! Kollar på olika videos på nätet.. bara döör av garv. Dör .. d.ö.r . Och så lite över-mätts-hicka på det. Hade varit mysigt med sällskap.. för att slå varandra med de svaga armarna man har den här tiden, skratta och smådreggla med fulaste trötta pedofil flinet. Voila, där har ni systers och mina kvällar beskrivna. Hon går dock upp 5 och ligger och snarkar redan vid 22. Behöver en ny crimedegskompis
 

4 nov - just sayin



4 nov - Bilder

Okej vet ej vad jag missat berätta riktigt... haft det sjuukt kul denna vecka, har så fina vänner! 
 
 
Resan till havs där alltfööör mycket action hände hahah, minne för livet! Tack för allt tjejer <3
 
 
 
Halloween round 2 , princess n the chola. Kände mig så jävla kreativ den kvällen .... HAHA. Hade det som vanligt dunderkul med alla som befann sig där
 
 
 
Gym n dance workout kväll haha. Mycket skratt och fnitter 
 
 
Och så myskväll med skräckis med steffigrek jossi och sassa. Skrek igenom mig den som en idiot tror på riktigt att jag aldrig blivit så rädd under en film i hela mitt LIV. Sassa och jossi vart helt paralyserade efter medans grekis och jag bara skrattade haha. Så standard med garv efter såna vettskrämda reaktioner. Vi åt pizza och en massa godis och hade det jätte mysigt. 
 
Resterande dagarna har jag umgåtts med min sissss. Försökt oss på akrobatiska rörelse haha så fail bara. Och så har vi kollat på film och varit övertrötta och garvat åt allt möjligt. Sitter och skriver med halvöppna ögon just nu, försöker fortfarande återhämtas utav veckan typ.. blir väl pigg runt 23 tiden igen , jobbigggg vana brää
 
 
 
 

Nov. 03, 2013

30 oktober - HE GOT THE BEST

Är hemma från en övertung, överklassig resa! Krigsskadad dock, omänsklig bula på pannan blåmärken överallt tänderna gör ont och en lilltå som snart ramlar av och som måste sys.. men vad vore livet utan lite krydda och action :') Så sjukt kul vi hade det iallafall, lägger in bilder imorgon! 
 
Försökte lägga upp en video som jag suttit och dött över i kanske 20 minuter, lagt den på replay 12345 gånger man hittar nya roliga grejer hela tiden men nååågot går snett? Här är bild på videon iaf... finns på best videos på fejjan, ni mååste kolla! Gubben förtjänade sin potatis no shit
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus