31 dec - paperlovin

 

31 dec - hej

 
LOL HEJ. Varit ett par jävla dagar måste jag säga. Kryssningen var nice, mycket action. Båten började att gunga ett tag från ingenstans och OM det var läskigt, alla ba ramla på varandra, har världens sår på benet ser ätte fräsch och 6igt ut. Och min syster...alltså inga kommentarer, jag trodde någon hade slagit henne och börja grina av orohet och en massa hahaha, så slut jag var. Men hon hade tydligen ramlat när skiten gunga och sen hade en massa andra ramlat på henne.. stackarn , man tror hon fått världskarta på jordens undergång vid midjan upp mot magen och ryggen. Det är hemskt
 
Aja, annars har jag bara jobbat. Igår och förrigår mötte jag upp sussi,vi kolla runt på rean.. bara skit. Fick med mig en klänning som inte ens var med i rean haha. Sen så har vi tränat, gått runt och kännt oss helt borta från världen typ skrattat åt minsta lilla. Vi åkte och överraska shermin som kom hem från göteborg igår också, till halv tolv på natten var vi på centralen och vänta, klart vi missar henne också! Hahaahha. Men lyckades överrasska henne lite ändå, vi åkte till henne, snacka, åt chips och sov över. Dagen efter började med sherres väckarklocka klockan 7 och mig pratandes i sömnen. dom DOG av garv och jag fatta INGENTING var helt seriös också, sen gick jag på toa och direkt efter så tänkte jag, vadfan hände där? Babblade om någon speciell jävla buss hahahah så random.
 
Idag var vi och sola, träna,käka kantarellsoppa ( <3 ) , sov i hundra år då sussi mata mig med några förgiftade pepparkakor med chokladöverdrag somjagintekundetackanejtill. Jag lovar att de låg nå slags sömnmedel i och jag åt typ upp hela kartongen. Menmen, vi prata även om imorn, kommer bli bra:) Kommer vara med mina närmaste som jag bryr mig om och bara det gör det till en bra nyår. Utöver detta så har jag umgåtts med syrran också. Världsbästa syster som nu går runt med 2 adamsäpple .. stackarn blir sjuk under tidernas bästa timing. Förresten, tänkte visa er min nya michael kors klocka, men den är nu krossad. Och för er som vill nå mig, min lur är borta ! GONE. Jag är heeelt otrolig :')
 
 

25 dec - potato

I got a potato ! :D hahaha så mesig min bror är som tänkte på videoklippet jag älskade. Blev sjukt glad av allt jag fick men de bästa var ändå att få se när de andra öppnade sina presenter , vinden har vänt alltså trodde aaaldrig att jag skulle njuta mer av att ge än att få haha. Megamysig morgon iaf!

Nu måste jag hoppa in i duschen snabbt och sen packa. Medina kryssning nef världens bästa suzzz aka chantell , michipichi, Sofie och så ska gurkshit ali dit också :D Kommer bli övernice



25 dec - paketöppning

Att vakna upp till det här... inte liiite mysigt haha :D Feeling like a snorunge igen. Syskonen har försökt väcka mig sen 10 men jag kom upp nyss, hur söta är de inte som lyckades hålla sig och vänta på mig ?



24 dec - god jul !

                                                                                        
Tjenatjenamors ! Jag är arbetsskadad, bokstavligt talat haha. Första lediga dag idag, ville sova ut men vaknade vid 13 med VÄRLDENS stress.. för vem hade skjutit upp julhandeln till sista dagen?? Dom stängde centrum 14 så de blev att hoppa i sina luffarkläder och iväg på dirren. Som en riktig OG gick jag in och ut från affärerna på 30 min och handlade till alla i familjen, jag vart mer än nöjd dessutom :D                                   
                                                                                       
Efter julhandeln åkte jag till sussi och hämta min speciella beställning ( ^^ ) . Precis slagit in allting, blev inte liiite frestad utav de mamma och michelle ska få. Ett tag var jag nära på att köra en fuling och ge vissa till mig själv HAHA. Men nej, behärskning. Hur som helst ... den 24 är det en vana att sitta med familjen och käka och sen under natten kommer tomten. Så vi vaknar alltså upp till presenterna. Hur spännande ?! När jag var liten var det dock sjukt frustrerande, gick inte att somna haha och när jag väl somnat så vaknade jag upp efter 3 timmar runt 6 tiden. Ville bara upp och öppna presenterna hahaha det var alltid JAG som väckte hela huset. Nu är det tvärtom, alla får vänta på mig hehehe. Det var förresten så jag upptäckte att tomten inte fanns.. gick upp vid 3 tiden och såg mamma och pappa ordna till allt under granen </3. Lovade mig själv att inte berätta för någon. Men julen efter var jag bara tvungen att dela med mig utav händelsen till syrran hahaha, stackarn var kanske 8 år !          
 
20 -30 min efter. Klar med allt och nu har jag lagt mitt under granen , ska ut på långprommis med hunden och sen ska jag försöka sova. Blir julklappsöppning, mysig stämning, och kryssning med de bästa på kvällen imorgon :)

21 dec - lindor

Vad gör man när man sovit 3 timmar ? tar en kalldusch (eller varmt, vem fan tar kalla duschar för att vakna till?) och sen sveper man i sig 6 st lindor bollar. Energikick på överklassig nivå , HAHA. Alltså nej.. jag är så FUCKING trött och att alla ligger och sover gynnar mig inte heller direkt. Ha en nice lördag alla, senare ska jag iväg och piffa upp schack skillsen. Empanadas och chilenitos står på spel



20 dec - dead

Alltså jag är k.o. Dubbeltrippeltriipelnippel K.O, fick jobba över och komma hem till ännu mer jobb och jag är ändå inte helt helt frisk än. Hade planer för dagen men jag är alldelles för slut för det, måste upp tidigt imorgon igen.
 
Så vad annars.. slinga och färga min utväxt på mig själv idag, snacka om att vara grym wahah. Och sen vad mer, jo juste. Jag har ju som sagt mått riktigt dåligt nu de senaste veckorna.. Hade bokat teori och uppkörning som närmade sig efter stort slag mot hjärtat på mig så jag mådde så JÄVLA pissigt. Teorin närmade sig och jag kände bara att shit .. jag skiter i den, klarar inte av det. Gick och gjorde den, failade med endast 4 poäng ifrån att få godkänt också. Alltså fatta ! Nära för att inte ha pluggat ändå haha. Sen så vare uppkörningen någon dag efter. Och VEM började böla, sluta böla, började böla, sluta böla och tillslut börja böla igen efter att instruktören sagt att jag kört perfekt och fått godkänt ?! min allra första uppkörning. Blev så jävla glad och lycklig just för den stunden, jag behövde verkligen det där. Nu har jag teorin igen nästa vecka:) får hoppas på det bästa. 
 
Okeeej syster kallar på mig, ska baka kladdkaka. Natti natt och ta hand om varandra ni som är ute och härjar. Och sorry ska kolla igenom kommentarerna snart
 
 Min gris jag haft sen bebis och memyself&only I ... eller säger man me ? Aja. Hittade henne, eller han, (eller venne riktigt, har faktiskt aldrig kollat) när jag städade och rensade oöppnade kartonger:) 

19 dec - workauut

Tjena tjena tjena! Jag mår mycket bättre nu =) kom precis hem efter en 3 timmar på gymmet tillsammans med malin. Först blev det zumba iföljd utav löpning iföljd utav styrka iföljd utav stretch i följd utav breaking och i följd utav illuminati snack HAHA. Mycket bra pass! Avslutades med käk på burger king... kan det finnas bättre combo, ne. 
 
Påvägen hem när jag snacka med syrran i telefon fick mitt ben ryck, tappade balans och kunde inte stödja mig på vänstra ben, börja skrika som ett cp på gränsen till att gråta fatta INTE vad som hände. Så just nu ligger jag på danderyds sjukhus. 
 
SAJK. Ligger hemma, men fattar fortfarande inte vad som hänt? Känns som strålningar ner i benet. Menmen, ska försöka slagga snart måste upp tidigt imorgon, natti natt alla ! 
 
 

17 dec - bubbletrubble

Ligger "yes" utspritt över hela vardagsrummet hahahah. Gav Nicolas makapären när jag kände mig klar med den.. återstår att se vem som blir guilty till bravaderna 
 
 

17 dec - helgen

Så vad gjorde jag .. fredag blev de chillnana med thaimat och semmiiboy. Lördag jobb och senare blev jag upplockad utav aran vanessa och semmi, vi åkte och köpte med oss burgare från flippin burgers. Så jäävla saftig kött! Perfekt tillagad, kunde dock ha varit större! Vi alla ville typ dra vidare till bk efter haha. Sen tog vi de lugnt resten av kvällen med ben n jerrys och tekken spel. Söndag jobb och sen som jag sa... hem och DÖ. 
 
Skulle ha hängt med malin på dubbla zumba pass idag men är så himla slut. Stannat hemma och storstädat en massa istället, potatisgratängen är snart klar så blir det med serien loooszzzt och sen nanna. Imorgon får jag äntligen träffa SsS crew ! :D 
 
 

17 dec - quico

Min lilla prins ligger och gör sjuka mig sällskap. Gick upp tidigt, packa väskan och gjorde mig i ordning, intala mig själv att jag mådde bättre för att gå och träna. Vem försöker jag lura? är halvblind kallsvettas nyser och kan inte andas. Jag ska ingenstans fan.. hemma och ruttna passar mig bättre just nu



16 dec - compassion ♥

Om jag fick tårar. Borde finnas fler såna här organisationer, speciellt de utan vett nere i ryssland 
 

16 dec - sjuk, igen

 
 
Ligger med 38 grader.. varit mycket chillnation och jobb denna helg kom hem söndagskväll och bara dog i min säng. Idag vaknade jag sjukare än någonsin haha! Blev sugen på broccoli och chokladbollar så körde all in med vardera fulla paket. En hel påse med broccoli och 6 st chokladbollar milkshakes med oboy inne i magen. Så konstiga sug jag får ibland ?! Skriver och svarar på kommentarer som senast imorgon på morgonen promise:)
                                                                                     
Börjat med serien Lost nu .. 6 säsonger maraton här kommer hjärnsläppnings tiderna
                                                                                          
                                                                                       

13 dec - woho

MYCKET BRA nyheter, glädjetårar på det också haha :') skriver mer imorgon.

Nu är jag påväg in till stan ska på stanrunda och handla lite med Sandra och sen ska jag möta semmi, blir gym och vattenpipa kväll. Var och träna rygg och mage igår, jag har värk där jag aldrig haft förut!



Igår var jag även i västerås där vivsan och jag hade en feeet cykeläventyr HAHA. Punka, lite vilsecyklande och adrenalinkick innan min bigmoment, hon vart min lyckopärla!

12 dec - ♥

 

12 dec - droppen

Allt har inte gått som förväntat och just nu mår jag bokstavligt talat hemskt, jag har så HEMSKT ont i mitt hjärta. Men allt blir bättre med tiden, alla har sina upp och ned perioder. Kommer bli bra ! 

10 dec - morsning

Bokstavligt talat snoozat sen 6, bokstavligt talat sovit EN TIMMA idag, sickkkkksicksick mate. Håller på och vaknar till till denna nedan nu, mycket att göra idag dels åker pappa till chile igen. ♥
 
 

9 dec - hahah dog lite där. Såna ordval carajoo



9 dec - mannen



8 dec - låten

Tung jävla låt. Den gör sitt, nu blire käka laxxx och plugg 
 

8 dec - bra lördag

Mycket bra lördag brä. Mycket bra. Rätt så busiga tjejer 
 
 

5 dec - menhäääy

Tjenamittbena. Lång dag! Kom hem vid 5 och sov från då till kanske halv tio haha, snacka om att vara deead. Fått lite frågor ang min vikt och annat tänkte svara på dessa imorn eller lör :) Rätt så viktigt att ta upp faktiskt tror inte jag pratat om det innan. 
 
Juste jag glömde berätta om helgen, helt ny vecka efter hahah fredag imorn igen! Nejmen okej.. förra fredagen åkte jag till sussi.. laktosintoleranta tjejen hade tagit fram en massa choklad för min skull alltså dör haha sätter sig själv i svår frestelse för min skull, söt. Hur som helst, vi satt där, snacka, rökte pipa och drack. Alltså rakija shotten. Lika hemsk varje gång! Verkligen fräter strupe och mage haha, men effektiv är den. Glada åkte vi in till stan, mötte sherre och co. snackade lite och sen drog vi vidare till sture där vi, bokstavligt talat, bara dansade och sket i allt och alla i 5 timmar i sträck haha! Grym kväll var det, älskar såna dansflippar kvällar. Avslutades med korvkäk (y) det bästa
 
Dageeen efter tog semmi mig till asiatiska rice där vi käka buffe. Fick äta sushi för första gången också som jag nämnde tidigare. Den med vanliga laxen smakade för det mesta...geggigt heheh. Jag föredrog de där runda med gurkan med vad det nu var i. Överraskande nog så saknar jag tillbaka till smaken, vill ha mer:P Iallafall.. Käkade sönder oss, hämtade in 3 tallrikar med sushi, åt lite plockmat och sen blev det dessert. Vi vart K.o. Meeegagott vare! Får lust att gå och laga mig någonting nu bara för det. Men BEHÄRSKNING STEFFIE. Okej bra. Därefter fick vi lust och dra och kolla på film, blev thor2 i 3D. Ofta man måste betala för sina glasögon nu? De kanske tänker miljövänligt.. att man ska spara dom och ta med sig till nästa gång det är 3d så att det inte går åt så många vem vet. Filmen var hur som helst bra! Men båda höll med om att ettan var bättre. Och sen så söndag.. fan gjorde jag då, jo juste. Stanrunda och käk med systern min. Härlig helg med fina vänner och nära! 
 
 

5 dec - godmorgon

Godmorgon Godmorgon ! Mycket att göra idag. Efter mina pass blir det gymmet med michelle. Skulle ha gått och köttat med semmi igår men vart en sååån jävla massa komplikationer under dagen alltså, mitt livs längsta 6 timmar. Inget roligt som väntar heller..  Fick denna fråga för någon dag sen 
 
Anonym Om:
Hoho. Följer dig åå instagram vad har hänt? :/ Det rör sig alltså inte bara om mig och vill därför inte ta upp det här offentligt. Men jag hoppas på möjliga bästa utav situationen.. tänker på det mycket, så fel saker kan gå ibland!
 
 
 

4 dec - HAHA SÖTNOS

 
Han är min hjälpte, chipstuttar. Effing döör

3 dec - alltså jag weeetmypanties. Jag är DÄCKAD



3 dec - fitness

Alltså va. Det är december redan jag får världsstress! Helgen, det var en perfekt helg kan berätta lite om den senare.

Igår var jag och pumpa skiten av mig på gymmet tillsammans med Malin, först gick vi på bodypump (senast jag gick på sådana pass var på sats för flera år sen så jag ville på riktigt bara DÖ) och mot slutet var vi helt sega med att ta undan grejerna så klassen efter hann komma in.. började spelas bra låtar så vi bestämde oss för att stå kvar och leka dumma haha. Det var någon street/dancehall pass .. dans alltså, kände mig mest som en darrande padda mitt i allting mina ben pallade inte med trycket.

Bruden fick oss att göra minst 100 squat med vikter till flera låtar i rad helt galna lår hade hon! Menmen, mycket bra dubbelpass:) Ska iväg på ett pass med sussi under dagen och på kvällen blir det zumba med Malim igen. Förresten, inatt åt jag mitt sista nattkäk, AB challenge har accepterats untz untz






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus